Goedkope uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is een van de weinige verzekeringen waar iedereen uiteindelijk aanspraak op zal maken. Zoek je een de goedkoopste uitvaartverzekering? Wij zetten vier Nederlandse uitvaartverzekeraars op een rijtje inclusief hun tarieven, zodat jij een goedkope uitvaartverzekering af kan sluiten.

Een uitvaartverzekering sluit je af voor je nabestaanden; dankzij de verzekering komen de kosten van jouw uitvaart niet bij hen terecht. Een uitvaart kost gemiddeld zo’n €8.500, een bedrag dat niet iedereen klaar heeft liggen. Dankzij de uitvaartverzekering kunnen je nabestaanden op een fijne manier afscheid nemen en hoeven zij zich geen zorgen te maken om de kosten van je uitvaart.

Wat zijn de goedkoopste uitvaartverzekeringen in november 2019?

supplier-logo
€7,99
per maand
Uitgekeerd bedrag: €8.000
Doorlooptijd: Levenslang
Kind gratis meeverzekerd? Nee
– advertentie –
supplier-logo
€9,10
per maand
Uitgekeerd bedrag: €8.000
Doorlooptijd: Tot 85 jaar
Kind gratis meeverzekerd? Ja
– advertentie –
supplier-logo
€9,67
per maand
Uitgekeerd bedrag €8.000
Doorlooptijd Tot 85 jaar
Kind gratis meeverzekerd? Ja
– advertentie –
supplier-logo
€9,80
per maand
Uitgekeerd bedrag €8.000
Doorlooptijd Tot 80 jaar
Kind gratis meeverzekerd? Ja
– advertentie –
Bovenstaande premies zijn berekend met de geboortedatum: 01-01-1990.
Meer uitvaartverzekeraars?

Zo vind je in 5 stappen jouw goedkope uitvaartverzekering:

  1. Bekijk de verschillende uitvaartverzekeraars
  2. Vul je geboortedatum in
  3. Vergelijk de uitvaartverzekeraars
  4. Kies welke soort verzekering je wilt
  5. Sluit jouw goedkope uitvaartverzekering af

Hoe wordt de premie van goedkope uitvaartverzekeringen bepaald?

Als je op zoek bent naar een goedkope uitvaartverzekering, is te zien dat het bedrag dat je moet betalen afhankelijk is van je persoonlijke situatie. De premie is afhankelijk van de volgende factoren:

  • Je leeftijd;
  • Het aantal jaar dat je de premie wilt betalen;
  • Het uitgekeerde bedrag.

Vier Nederlandse, goedkope uitvaartverzekeraars

DELA is in 1937 opgericht onder de naam ‘Draag Elkanders Lasten’. De oprichters wilden een einde maken aan het openlijke standsverschil waarmee mensen werden begraven. De uitgangspunten waren solidariteit, verbondenheid en de zorg voor elkaar.

Ardanta is de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland en al 50 jaar specialist in uitvaartverzekeringen. De klant staat centraal en het bedrijf probeert zo veel mogelijk praktische zaken te regelen rondom de klant zijn uitvaartverzekering.

Monuta is een uitvaartverzekeraar en uitvaartverzorger. Monuta vindt persoonlijk afscheid belangrijk en probeert dat te regelen door persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen. Via Monuta is het mogelijk om je uitvaartwensen vrijblijvend en kosteloos vast te leggen.

Yarden verzorgt al bijna honderd jaar begrafenissen en crematies. De uitvaartverzekeraar geeft ook voorlichting en initieert verschillende activiteiten die bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderen. Yarden telt 200 vrijwilligers, 900 medewerkers, 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland.