Goedkoopste energieleverancier

Gegarandeerd de laagste prijs. Vind je een goedkoper energiecontract? Meld het ons en wij vergoeden het verschil.

Vergelijk energieleveranciers

Wij vergelijken de volgende energieleveranciers:

Klanten over Overstappen.nl

  Overstappen loont

  icon

  103.598

  vergelijkers gingen je deze maand voor

  icon

  €450,-

  bespaar je jaarlijks op je energierekening

  icon

  9.0

  onze gemiddelde klantwaardering

  De goedkoopste energieleverancier in 3 stappen:

  Ben jij op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Door energie te vergelijken, zie jij binnen een paar minuten wat voor jou bij ons de goedkoopste energieleverancier is. Omdat energieleveranciers het beste uit de vergelijker willen komen, vind je bij ons exclusieve kortingen en tarieven. Deze energieaanbiedingen vind je niet bij de energieleverancier zelf. Dat betekent voor jou dat je hier de goedkoopste energie vindt. Het kost je hooguit 5 minuten en je bespaart zo €350 per jaar door onze exclusieve deals.

  goedkoopste energieleverancier stap 1

  Stap 1

  Vul je gegevens in: postcode, huisnummer, jaarverbruik en huidige energieleverancier. Heb je zonnepanelen? Dan kan je dit ook toevoegen. Vergelijk de energieleveranciers en bekijk de exclusieve actiekortingen die wij voor je hebben.

  goedkoopste energieleverancier stap 2

  Stap 2

  In het overzicht vind je de goedkoopste energieleveranciers voor jouw verbruik. Daarnaast kan je deze resultaten nog verder verfijnen op bijvoorbeeld: de duur van het contract, het energietarief: vast of variabel en duurzame energie.

  goedkoopste energieleverancier stap 3

  Stap 3

  Als je de goedkoopste leverancier hebt gevonden, dan kan je het energiecontract aanvragen. Daarna krijg je van ons een bevestiging per email. Binnen 5-7 dagen ontvang je het energiecontract van je nieuwe energieleverancier.

  Goedkoopste energie

  Je kunt de goedkoopste energie voor jouw situatie het beste vinden door een vergelijking te maken. Hieronder hebben we alvast de energiecontracten met de goedkoopste energie op een rijtje gezet.

  Wie is de goedkoopste energieleverancier?

  De goedkoopste energieleverancier voor jou staat bovenin in onze vergelijker. Welke energieleverancier dit voor jou is, hangt af van jouw energieverbruik. Het vinden van de goedkoopste energieleverancier is nog niet zo makkelijk en vaak tijdrovend. Aanbiedingen zijn onduidelijk, zodat het lastig is om te bepalen wie de goedkoopste energieleverancier is. Ook geven welkomstbonussen vaak een vertekend beeld van je uiteindelijke verwachte termijn- of jaarbedrag. Welke energieleverancier voor jou de goedkoopste gas en stroom heeft, hangt af van een aantal factoren. Factoren zoals, wisselende tarieven, welkomstkortingen, jouw woonsituatie en je persoonlijke wensen. Door een vergelijking te maken, zie je snel wie de goedkoopste energieleverancier is voor jou situatie.

  goedkoopste energie

  Wisselende tarieven

  De tarieven die leveranciers rekenen voor je verbruik wisselen regelmatig. Prijsfluctuaties op de olie- en gasmarkt dwingen leveranciers namelijk de tarieven aan te passen op de geldende marktprijzen. Daarnaast bieden sommige leveranciers speciale actietarieven aan voor nieuwe klanten. Daarom kan de goedkoopste energieleverancier iedere dag dus een andere zijn.

  goedkoopste energie

  Welkomstkortingen

  De concurrentie op de energiemarkt is enorm. Vooral op vergelijkingswebsites zoals Overstappen.nl moeten de leveranciers openlijk de strijd aangaan om jou als klant binnen te halen. Dat doen ze bijvoorbeeld door het aanbieden van welkomstkortingen. Ga dus op zoek naar goedkoopste energieleverancier en profiteer! 😉

  goedkoopste energie

  Je woonsituatie

  Waar je woont, in wat voor huis en met hoeveel mensen bepaalt in grote mate wat je voor je energie betaalt. Zo verschillen de netbeheerkosten per regio, maar bijvoorbeeld ook de gastarieven. Als je met vijf personen in een vrijstaand huis woont, verbruik je daarnaast natuurlijk een een stuk meer dan in je eentje in een appartement. De ene leverancier biedt lagere tarieven bij kleinverbruik en de ander juist bij grootverbruik. De optelsom van dit alles bepaalt wat voor jou de goedkoopste energieleverancier is.

  goedkoopste energie

  Jouw persoonlijke wensen

  Naast een goede prijs zijn er nog wel een aantal zaken die je kunt verwachten van je energieleverancier. Steeds meer mensen vinden bijvoorbeeld de duurzame energie van de leverancier zelf, belangrijk. Daarnaast kun je bijvoorbeeld kiezen voor zekerheid met een meerjarig contract of juist gaan voor ieder jaar overstappen en besparen met een 1-jarig contract. En wil je het hele jaar hetzelfde tarief betalen of variabele tarieven? Ga in ieder geval voor de goedkoopste energieleverancier en maak je keuze. 🙂

  goedkoopste energieJe bespaart gemiddeld €350,- per jaar – ieder jaar opnieuw

  Klanten beoordelen ons met een 8.8 – o.b.v. meer dan 1280 recensies

  Overstappen is snel en gemakkelijk – alles wordt voor je geregeld

  Energie vergelijken
  budget energie
  Dong energy
  Essent Energie
  greenchoice energie
  Nuon energie
  Oxxio energie
  Robin Energie
  Scholt Energy
  UnitedConsumers
  Vastelastenbond
  Qurrent
  Windunie Energie
  Raedthuys Energie
  Kas Energie
  Sepa green
  LEON Zeewolde energieleverancier
  Vandebron
  WoonEnergie
  ENGIE energieleverancier
  Vrijopnaam
  Homestroom
  VanHelder
  The Bill Doctor
  Welkom energie
  Vattenfall

  Is je vraag nog niet beantwoord?

  Neem contact op met onze klantenservice via één van de getoonde contact opties.
  • chat
   020 – 760 42 42
   Binnen: 1 min
  • chat
   06 – 23 70 99 84
   Binnen: 15 min
  • chat
   service@overstappen.nl
   Binnen: 2 uur
  • chat
   Begin chat
   Binnen: 4 min