Ziektekosten vergelijken

Vergelijk ziektekostenverzekering

supplier-logo
€105,25
per maand
checkmark Ziezo Selectief
checkmark Directe acceptatie
checkmark Eigen risico van €385
supplier-logo
€116,95
per maand
checkmark Betaal eigen risico in termijnen
checkmark Bepaal wanneer je premie betaalt
checkmark Eigen risico van €385
supplier-logo
€119,08
per maand
checkmark Vrije zorgkeuze
checkmark Second opinion door specialisten
checkmark Eigen risico van €385

Wil je je ziektekosten verzekeren? Vind de zorgverzekeraar met de beste aanbieding op Overstappen.nl. Je vergelijkt eenvoudig, gratis en onafhankelijk alle ziektekostenverzekeringen. Vul je gegevens en wensen in de vergelijker in. Wij geven je een overzicht van hoeveel je kunt besparen op je ziektekosten.

Ziektekosten

Ziektekostenverzekeringen vergelijken en direct overstappen is eenvoudig via Overstappen.nl. Vergelijk het ziektekostenpakket van je huidige zorgverzekering met het aanbod van andere zorgverzekeraars. De voorwaarden van de ziektekostenverzekeraars die je het meest aanspreken leg je eenvoudig naast elkaar in de vergelijker. Je sluit direct online je zorgpolis af. Sluit je voor 1 januari een zorgverzekering af, dan zegt de nieuwe zorgverzekeraar de oude zorgverzekering op.

Vul je gegevens in en vergelijk je ziektekosten

Ziektekostenverzekeringen vergelijken

Er zijn verschillende mogelijkheden om je ziektekosten binnen de perken te houden. Je hebt de keuze uit pakketten die alles dekken, maar het is ook mogelijk om bij sommige verzekeraars zelf een pakket samen te stellen. Pakketten die alles dekken, zijn over het algemeen vrij prijzig. Ben je bijvoorbeeld een fervent sporter dan is het aan te raden om fysiotherapie op te nemen in je pakket in het geval van blessures. Heb je plannen voor gezinsuitbreiding? Dan is de keuze voor kraamzorg ook snel gemaakt.

Zorgverzekering vergelijken

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de dekking van de ziektekosten:

  • Basisverzekering (wettelijk verplicht). Dit is de goedkoopste optie met basisdekking voor alle noodzakelijke medische hulp van huisarts en ziekenhuis.
  • Basis + beperkte aanvulling. Naast de bovengenoemde basisdekking wordt bijvoorbeeld ook fysiotherapiebehandeling vergoed en worden bepaalde tandartskosten gedekt.
  • Basis + uitgebreide aanvulling. Dit is het meest uitgebreide pakket met onbeperkte vergoeding van kosten voor fysiotherapie, tandarts en meer.

Ziektekosten vergelijken en afsluiten

Overstappen.nl zorgt ervoor dat je snel en makkelijk de beste aanbieding krijgt voor de zorgverzekering die je zoekt. Je vult je eisen en wensen in en wij zetten de beste zorgdeals voor je op een rijtje. Zo houd je eenvoudig, snel en overzichtelijk je ziektekosten binnen de perken.